Kivis, avokádós jégnyalóka, Kategóriák: Gasztro,Receptek
Borbás Marcsi receptje
https://egy.hu/ onAz iNews.hu-ról elérhető hír a következő kategóriákban Gasztro,Receptek : Hozzávalók3-4 szem érett kivi1 szem avokádó1,5 dl kókuszkrémcukor ízlés szerint1 limeElkészítés Ha van otthon néhány szem maradék zöldség és gyümölcs, gyorsan készíthetünk egészséges, házi jégnyalókát. Ehhez a változathoz avokádót, kivit és lime-levet turmixolunk össze kókuszkrémmel és egy pici cukorral. Mindig tegyünk bele olyan összetevőt, amitől krémes lesz, és gondoskodjunk a savról is. Fontos, hogy teljesen simára dolgozzuk össze. Ezután jégkrémformába, jégkockatartóba vagy szilikonformába töltjük a gyümölcsös, zöldséges krémet, és lefagyasztjuk.Nagy melegben csak ki kell kapni egyet a hűtőből, és máris élvezhetitek a frissítő, jeges finomságot!A recept megjelenését a SMEG támogatta.HirdetésHirdetés